Corona-update 14 mei 2020

Door de Corona-crisis hebben wij inmiddels twee bijeenkomsten moeten annuleren. En helaas zal het nog enige tijd duren voordat wij elkaar weer op de ‘oude manier’ kunnen ontmoeten.

Wij zijn niet alleen gebonden aan de regels van het RIVM. Wij hebben ook te maken met Clup Welzijn, de beheerder van het gebouw waar wij samen komen.
Clup hoopt vanaf 1 juli activiteiten weer stapsgewijs te kunnen opstarten, dit hangt ook samen met het maximum toegestane aantal bezoekers in een gebouw.

Zoals het er nu uit ziet, streven wij ernaar in juli weer een themabijeenkomst te organiseren, waarbij we de richtlijnen van het RIVM zullen volgen. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen, via www.stichtingluctus.nl, via onze nieuwsbrief en via social media.

Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd. Wij hopen dat u gezond bent en blijft en dat we u binnenkort weer mogen ontmoeten op een van onze themabijeenkomsten in ‘Heel Europa’, Genuahaven 52, Purmerend.

Met warme groet,

Bestuur Stichting Luctus